13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El II Repte Solidari Cia Gandia supera les expectatives al recaptar al voltant de 4.700 euros per la lluita contra el càncer

• “Molt dels remers es van quedar sorpresos al veure la quantitat de gent que els rebia al port de Gandia”, afirmà Nani Vela.
• Durant el repte es va realitzar un homenatge a Nekane, una xiqueta que va lluitar durant un llarg temps contra el càncer.

repteLa regidora Delegada d’Esports, Lydia Mornat; junt la presidenta del Club de Rem Cía Gandia, Nani Vela; i la presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Maribel Codina; han mostrat els resultats obtinguts del Repte Solidari Cia Gandia que es va dur a terme el 14 de juliol a la Platja de Gandia.

Aquesta jornada, on participaven tres grups de remers que recorrien distàncies de 42, 20 i 18 kilòmetres respectivament, va mobilitzar a una gran massa de gent per tal que compraren els dorsals simbòlics de la carrera i les samarretes que es van ficar a la venda al port de Gandia. El preu recaptat va ser de 4.377 € que es destinaran per ajudar a trobar la cura a la malaltia.

Vela ha anunciat que la jornada va ser “increïble i super emocionant. No esperàvem tindre aquella rebuda i ens vam adonar de la capacitat que teníem a l’hora de mobilitzar”.

Per altra banda, el repte ha servit per tal d’ensenyar els valors a molta gent que hi va assistir i, a més, fomentar un dels esports que estan tenint una gran importància al nostre territori.

Morant ha agraït a tots els presents i als col·laboradors que han fet possible aquesta col·lecta i ha deixa’t clar que “l’Ajuntament sempre estarà disposat a ajudar en tots aquests tipus d’actes benèfics”.

Recordar l’homenatge que es va realitzar durant el repte a la xiqueta que va lluitar contra el càncer durant molt de temps, Nekane.

Codina ha conclòs dient: “Solament volem donar les gràcies des de l’Associació per aquest repte tan bonic. Esteu ensenyant a ser solidaris i, a més, a fomentar l’esport”.

Articles relacionats