11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

La banda “A Contra Blues” actua al Polisònic

A Contra Blues actua al Polisònic

Demà divendres, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, tindrà lloc la tercera de les actuacions del Festival Polisònic, que estarà a càrrec del grup A Contra Blues.
Considerada per la crítica especialitzada com una de les millors bandes europees de blues, les dades d’aquest grup parlen per si mateixes i són inapel·lables. Des de l’inici del seu viatge, el desembre del 2005, fins hui, les gires nacionals i europees d’A Contra Blues se succeeixen una darrere de l’altra. Premis com el de Millor Banda Europea de blues, en 2014, en el certamen del Blues Challenge, la presència contínua en els més prestigiosos festivals d’Europa, crítiques immillorables dels seus set discos i, per descomptat, l’èxit dels seus directes, plens de qualitat i energia, han fet que l’acció de penjar el cartell de “sold out” siga un fenomen quotidià en els seus concerts.

L’actuació d’A Contra Blues està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

Articles relacionats