El gandià Kevin Fuster, desè a lronman de Sud-àfrica

L’atleta gandià del C.D. Masktri Kevin Fuster va participar diumenge passat en el Ironman de Sud-àfrica, aconseguint la 10ª posició de la categoria M25 – M29. 
Fuster va participar per segon any consecutiu en aquesta prova de caràcter internacional, on es va enfrontar a atletes de talla mundial. Va aconseguir finalitzar la prova en 10:00:13, una gran marca. La part de l’aigua la va salvar sense problema, només va necessitar 1 hora per a recórrer els 3,8km de travessia. En el sector ciclista també va aconseguir una gran marca. Els 180km van ser rodats per a Fuster i açò li va permetre arribar a la Marató amb forces. Finalment va creuar la meta en el top10 de la categoria; sent l’atleta 94º de 1484 a finalitzar.

Marcela Juárez.

D’altra banda, l’equip femení del C.D. Masktri ha aconseguit la 2ª posició per equips en el Triatló de Gandia, disputat dumenge, en la categoria Absoluta, gràcies a les grans marques de Marcela Juárez, Nieves Mayor i Laia Calabuig. 
Raúl Sánchez, Serafín Montes, Marcela Juárez, Nieves Mayor, Silvia Navarro, Laia Calabuig i Mari Paz Tarrasó van representar al C.D. Masktri en aquesta X edició del triatló platja de Gandia. 
Les xiques van ser les guardonades gràcies a la gran carrera de totes elles. La més ràpida va ser Marcela Juárez, qui debutava amb el club gandià i ho feia de la millor manera possible, a casa i amb podi. Va aconseguir creuar la meta en 1:26:31. Nieves Mayor va ser la següent atleta del club a entrar, i ho va fer en 1:27:26. Silvia Navarro i Laia Calabuig van entrar juntes en meta, amb una marca d’1:28:48. Per la seua banda, Mari Paz Tarrasó va demostrar el seu coratge i tenacitat parant el crono en 1:37:02. 
Gràcies a les marques de les tres primeres classificades, es va aconseguir la 2ª posició en la classificació per equips, un podi que van compartir amb les xiques del Triatló Corriol (primeres) i el 360 TEAM (terceres).
Els temps masculins també van ser molt positius. El més ràpid va ser Raúl Sánchez , qui va entrar amb un temps d’1:15:38. I Serafín Montes va deixar palés que amb esforç i sacrifici els resultats arriben. Va creuar la meta en 1:27:59. 
Pel que fa a l’atletisme, 3 corredors del C.D. Masktri van estar presents en la carrera puntuable del Circuit a la Marina del Verger. El més ràpid aquesta vegada va ser Toni Milchov, qui va parar el crono en 38:18. A escassos segons entrava el seu company d’equip Alex Holovanenko, qui va signar una marca de 38:28. També destaca la gran carrera de Josep Olaso, que a un ritme de 4:29 min/km, va creuar la línia de meta en tan sol 45:09 min.

Et Pot Interessar