L’Alqueria organitza un programa d’activitats amb motiu del Dia del Llibre

L’Alqueria de la Comtessa ha iniciat els actes culturals programats per al mes d’abril, que està dedicat a la lectura, amb un taller infantil i la presentació d’una novel·la.
Divendres 13 es va realitzar a la Biblioteca un contacontes d’ombres xineses per als mésmenuts, que va finalitzar amb un taller de treballs manuals per als vora 20 xiquets i xiquetes que hi han assistit.
A les 19:30h d’eixe mateix divendres, es va presentar també a la Biblioteca el llibre “El llop del Comtat”, de Manel López, on el seu autor va explicar com havia nascut l’obra i com havia arribat a fer-la realitat.
Aquestes activitats són les primeres però no les últimes d’un més que està dedicat no sols al llibre, sinó a tota la cultura que a ell va lligada. El dimarts 17 es farà en l’Alqueria l’exposició “Dejadnos de cuentos”, on es revisionen els contesclàssics i es parla de tots aquells aspectes no tan innocents que han passat desapercebuts per a l’audiència.
En paraules de l’alcalde del municipi, Voro Femenia, “les activitats programades per a aquest mes estan pensades per a generar i renovar l’interés per la lectura, apropant els llibres a tots els veïns i veïnes del municipi, independentment de la seua edat”.

Et Pot Interessar