11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El Festival Alma de Acero destinarà la recaptació al centre d’acollida de menors

L’associació gandiana Alma de Acero celebrarà el seu festival solidari els dies 10 i 11 de novembre a la plaça del Tirant, segons han informat Nahuel González, regidor delegat de Responsabilitat Social, i Joan Grimal, responsable de comunicació d’Alma de Acero.
Tot el que es recapte enguany anirà a benefici del centre d’acollida de menors la Safor, seguint en la línia de l’anterior edició, per executar un projecte destinat a condicionar el centre per tal de millorar la vida als 25 xiquets i xiquetes usuaris de les instal·lacions.
Durant el festival també tindrà lloc la II Fira AdA de dues rodes de Gandia, on totes les grans marques de motos participaran presentant els seus models.
Nahuel González ha explicat que “es tracta d’un esdeveniment consolidat i important a la ciutat que ve precedit per l’èxit de totes les edicions anteriors. Alma de Acero col·labora en totes les activitats socials en què es requereix la seua implicació. El Centre d’Acollida de Menors la Safor, s’ha vist beneficiat gràcies a la seua implicació i els xiquets i xiquetes que hi són saben que tenen persones que es preocupen per ells” “Només queda convidar a la ciutadania a que gaudisca de les activitats que s’han organitzat i que col·laboren amb aquesta causa benèfica“, va finalitza l’edil
Joan Grimal, ha agraït la col·laboració del consistori i ha destacat que “un festival d’aquesta mida genera contratemps a l’hora d’organitzar-però tot s’ha pogut solucionar gràcies a la implicació de l’Ajuntament i la regidoria que encapçala el regidor Nahuel González” “És una iniciativa 100% benèfica i per això volem demanar al barri del Raval i a tota Gandia que s’involucre, ja que hem preparat activitats per a tots els públics“.
El responsable de comunicació d’Alma de Acero ha agraït a totes les entitats, col·lectius, patrocinadors i als cossos i forces de seguretat de l’Estat la participació en la iniciativa.
Pel que fa a la programació, Grimal ha explicat que les activitats s’iniciaran a les 10 del matí del dissabte 10 i amb entrada gratuïta. La plaça del Tirant comptarà actuacions de música, activitats infantils, castells inflables, concurs de paelles, espectacles en directe i una xocolatada per als més menuts. A més també està prevista la col·laboració dels cossos i forces de seguretat de l’Estat que realitzaran demostracions. Per finalitzar la jornada de dissabte està prevista l’actuació de tres grans grups de tributs (ZZ Top, AC / DC i Extrermoduro). Diumenge se celebrarà la concentració de motos, amb actuacions i altres activitats.

Articles relacionats