9.7 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

EL DISCURS SELVÀTIC DE BONIG

G. CABANILLES            

La portaveu del PP a les Corts i i presidenta del PP valencià, Isabel Bonig ha dedicat este dijous bona part de la seua intervenció en la sessió de control al president en les Corts qualificant d'”alta traïció” que el cap del Consell, Ximo Puig, haja rebut al president català, Carles Puigdemont, una persona, ha dit, que “vol trencar Espanya”, i ha acusat a Puig d’haver “començat la catalanització d’esta terra” amb esta recepció i amb l’esborrany de decret de plurilingüisme, per la qual cosa s’ha preguntat si el següent pas serà “modificar l’Estatut i canviar el nom i idioma” de la Comunitat.

Aquestes declaracions configuren com a fet contrastat que Bonig no és una persona capacitada per a exercir de líder de l’oposició, i amb tot plegat està contribuint a fer possible que la pròxima presidenta de la Generalitat siga una dona, però ni serà Bonig ni serà del PP. Bonig està ancorada al passat amb teories absurdes impròpies d’una líder política. Qui va catalanitzar o valencianitzar aquesta terra no han estat ni Puig ni Puigdemont. Tampoc han estat ells els qui van balearitzar part de la Marina Alta. 

Tot país normal necessita una dreta normal, raonable, una representació liberal digna a les institucions. Sense una dreta normal, este país no serà normal, i per tant el que millor poden fer els militants del PP és triar un o una líder que es situe al temps i l’espai reals amb discursos i perspectives clars i definits, i no una caçafantasmes que creu encara que retornarà als temps de glòria discutint en quin barri de Sant Rafael del Riu es deixa de parlar català i es comença a parlar en valencià.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles