23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

El Departament de Salut posa en marxa ‘Benifairó de la Valldigna Camina’

• Es realitzen els divendres de 9.30 h a 10.30 hores amb eixida des del safareig, al costat del centre de salut amb la finalitat de fomentar els passejos saludables en grup

Els professionals del consultori mèdic de Benifairó de la Valldigna juntament amb l’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna posen en marxa la iniciativa ‘Benifairó de la Valldigna Camina’ per a fomentar l’activitat física i les relacions socials.

Benifairó se suma així a altres municipis del Departament que ja l’han posada en marxa com Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga, Barx, Bellreguard, Almoines, Daimús, La Font d’en Carròs, Miramar, el Real de Gandia i Castelló de Rugat dins de l’estratègia de promoció de la salut en l’entorn comunitari i sota el paraigua ‘La Safor et cuida’.

Es tracta d’un programa d’eixides setmanals en grup pel municipi amb el principal objectiu de promoure activitats que milloren la salut i el benestar. Les eixides es realitzen els divendres de 9.30 h a 10.30 hores des del safareig, al costat del centre de salut.

Les persones participants van acompanyades per personal especialitza i per professionals sanitaris, que els guien en les caminades alhora que els indiquen altres activitats que beneficien la salut.

La primera eixida serà el divendres 12 de maig a les 9.30 hores. Les persones interessades poden inscriure’s en el consultori mèdic de la localitat.

Des del Departament de Salut de Gandia, la directora d’infermeria d’Atenció Primària, Cristina Altur, ha destacat “la importància d’aquesta mena d’iniciatives no sols per al foment de l’exercici físic, sinó també pel caràcter socialitzador”.

Articles relacionats