22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

El CV Arenas de Gandia participa en la Copa d’Espanya

Hui mateix, l’expedició de l’Arenas de Gandia partirà cap a una nova edició de la Copa d’Espanya infantil, que es disputa a Guadalajara. L’expedició està composta per 16 jugadores, 5 tècnics i més de 20 pares/mares. Destacar la presència majoritària de jugadores procedents del voleibol Joan 23 i la presència de 6 jugadores del col·legi Escolàpies Gandia.

Després de l’aturada per la covid, l’equip del Grau tornarà a una competició nacional on va aconseguir un històric bronze en categoria aleví en 2019 i de l’equip de la qual una jugadora repetirà experiència com a capitana d’un dels equips (Claudia Ferrer).

En aquesta ocasió l’Arenas presentarà en competició, dos equips infantils: Decorgandia en el Nivell 1 i Dc. Hotels en el Nivell 4, que buscaran gaudir d’una experiència en la qual participen aquest any més de 310 equips i 4300 esportistes.

Els partits es disputaran des de demà 27 de desembre fins al divendres 30, i el club pretén oferir-los en directe per streaming des de la seua pàgina de Facebook: C.V. Arenas de Gandia. Els horaris de la fase prèvia de demà són:

10.00 – Dc. Hotels vs. Cn Sabadell Blau
14.30 – Decorgandia vs. Vòlei Vilassar
16.00 – Dc. Hotels vs. CV Ciutat d’Hellín
20.30 – Decorgandia vs. CV Jovellanos.

Des de la directiva del club, han assenyalat “la importància dels patrocinadors sense els quals no es podria haver plantejat la presència en aquesta competició a causa dels alts costos que suposa participar, els patrocinadors són: Decorgandia, Dc. Hotels, SolertechApartamentosyplayasJpb Mediadors, BonKafé, Comunitat de l’Esport, La Gallina ecològica i Raulfisio“.

Articles relacionats