20 C
Gandia
Dimarts, 7 desembre, 2021

EL COMERÇ DEL CENTRE DE GANDIA IX AL CARRER I ANUNCIA REBAIXES DE FINS AL 80%

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació (Comerç) de l’Ajuntament de Gandia, Alícia Izquierdo, i els representants de la cooperativa de comerciants del Centre Històric i d’altres comerços no associats dels carrers Beneficència, Juan Andrés i Sant Pasqual, han presentat la campanya “Botigues al carrer. Final de temporada”, que tindrà lloc aquest dissabte, 5 de març, durant tota la jornada al Centre Històric. Així, els comerços muntaran paradetes al carrer amb les seues ofertes de final de temporada d’hivern. En aquest sentit, anuncien importants descomptes que poden arribar en alguns casos al 80%.

 

“Vull agrair públicament i reconèixer l’esforç dels comerciants, que s’han unit per potenciar i afavorir el nostre comerç de proximitat i qualitat. Anime a la gent de la Safor-Valldigna i de les comarques veïnes a visitar Gandia i passar el dissabte en el nostre centre històric. A més, és un moment magnífic per iniciar les compres de Falles i del dia del pare”. Izquierdo ha destacat que aquesta activitat pot iniciar un camí nou per a realitzar campanyes similars al llarg de tot l’any.

Ignasi Moreno, del carrer Beneficència, especialitzat sobretot en la sabateria, paqueteria o roba infantil, ha recordat que “els dissabtes han deixat de ser els dies més potents per a les compres, per tant cal buscar noves formes de revitalitzar el Centre Històric”.

Per la seua banda, Ester Prieto, representant els comerços del carrer Juan Andrés ha destacat que el seu carrer és de sabateria per excel•lència “i la gent hi podrà trobar molta qualitat, amb productes autòctons i un tracte molt personal, a diferència de els grans superfícies de l’extraradi”.

Paco Julià, de la cooperativa de Comerciants del Centre Històric, “ha donat la benvinguda a la iniciativa i ha coincidit en la importància de sumar esforços, per què la gent vinga al Centre Històric, que al cap i a la fi és un centre comercial obert”.

Finalment, Noelia Escrivà, del carrer Sant Pasqual, ha recordat que la iniciativa de traure les botigues a la via pública “ja s’ha fet al nostre carrer i ha tingut molt d’èxit”.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles