CIUTADANS SEGUEIX DONANT CARABASSES AL PP DE GANDIA

Ni les opinions d’un assessor del govern local sobre Arnaldo Otegui ni les pujades d’impostos. El regidor de Ciutadans a Gandia, Ciro Palmer, segueix obviant les incitacions que provenen del PP, i acusa a esta formació d’estar «obstinada» amb Ciutadans. 

Després de l’escrit de l’assessor del govern Jaume Giner, en una coneguda xarxa social, on opinava que Arnaldo Otegui havia estat empresonat per exercir el dret de la llibertat d’expressió, C’s Gandia lleva ferro i adscriu les declaracions a la seua opinió personal. «Pensem que són declaracions totalment desafortunades i ens haguera agradat que es posara en la pell de tots aquells familiars de les víctimes del terrorisme etarra, que en la jornada d’ahir no hauran passat un bon dia precisament», afirma la formació, però alhora considera que eixes declaraciions «no són un enaltiment al terrorisme i igual que en el seu moment no entrarem a valorar les opinions personals de l’assessor popular Alberto Moratal, qu va dir primer disparar, després preguntar, ara simplement demanem que en un tema tan sensible com aquest es disculpe pel seu comentari ja que Otegui no va ser empresonat únicament per les raons que esgrimeix en el seu comentari, sinó per pertànyer a una banda terrorista».

En opinió de Compromís, «Gandia té molts problemes ara i molt seriosos com per a desviar l’atenció en assumptes que no són de la nostra competència».

I si la qüestió d’Otegui no ha fructificat, tampoc ho ha fet la pujada d’impostos. En este sentit, Ciutadans ha eixit al pas de les declaracions del regidor del PP Guillermo Barber, en la seua petició de consens per als Pressupostos Municipals del 2016, i li demanen que «faça el favor de llegir el programa electoral de Cs Gandia, perquè està molt desencaminat en les declaracions que fa referent a que Ciutadans està en contra de la pujada d’impostos».

Ciutadans matisa està en contra de la pujada d’impostos a nivell estatal, i així queda recollit en el programa de govern per a les eleccions generals, motivat sobretot perquè el PP de Mariano Rajoy va fer els deures quan se li va presentar el “pla d’ajust” enviat per la Troica. «Cosa molt diferent a la que el PP de Gandia va fer l’any 2011 quan va entrar a governar, i no va elaborar el pla d’ajust que li requeria el Ministeri. Ha hagut de ser el govern local actual, amb el vot favorable per responsabilitat de C’s Gandia, qui ho duguera a terme. C’s Gandia ja alertava en campanya electoral de la situació de fallida, i és per açò pel que elaborem un programa electoral concorde a la situació d’emergència de la ciutat i que va ser avalat per la ciutadania de Gandia, on es parlava entre altres mesures de refinanciar el deute municipal, política de restriccions situant la despesa per sota dels ingressos, reorganització de serveis públics municipals, polítiques d’increment d’ingressos i conversió del deute, i prioritzar el pagament a proveïdors».

Et Pot Interessar