EL CENTRE PARPALLÓ-BORRELL ORGANITZA UN TALLER D’ART PREHISTÒRIC

Aquest dissabte 13 d’agost, a les 11.30 hores, es durà a terme l’activitat “Plaquetes de Parpalló: Instantànies del passat”, taller en el qual els participants coneixeran l’art prehistòric, des de les primeres manifestacions artístiques dels caçadors i recol•lectors del Paleolític fins al seu desenvolupament, les tècniques i la contextualització.

Aquesta activitat va dirigida a un públic familiar que podrà gaudir de rèpliques de material real prehistòric acompanyat de fitxes explicatives i d’exemples més significatius. A més, podran aprendre la diferència entre l’art moble i l’art rupestre. Al taller els participants podran experimentar també les tècniques de pintura i gravat del prehistòric.
Els assistents no han de realitzar una preinscripció prèvia a l’activitat i el preu és d’1,50 euros. A més, si ho desitgen, podran visitar la Cova del Parpalló a les 10.00 hores, aquesta activitat sí, amb reserva prèvia, per un preu de 2 euros en la tarifa general o d’1 euro amb la reduïda. Per a obtenir més informació es pot trucar al 962.877.000, entrar a la web www.medinatural.gandia.org o a través del correu medinatural@gandia.org.

Et Pot Interessar