25.7 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

El Casal Jove del Grau punt de fricció entre NNGG i la regidora de Joventut Lydia Morant

– L’edil ha qualificat de “simples mentides” les afirmacions realitzades des de NNGG

• David Ronda, NNGG: “Van anunciar a so de bombo i platerets la seua inauguració en febrer de 2020, un any després segueixen sense posar-lo en funcionament”.

Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, torna a denunciar l’abandó total del Casal Jove del Grau de Gandia, ja que no ha rebut cap avanç des de l’última denúncia el mes d’octubre de 2020.

“Segueix sense estar en funcionament un any després que anunciaren a so de bombo i platerets que s’anaven a començar les obres. La seua errònia previsió afirmava que a la fi de febrer de 2020 estaria disponible aquest recinte tan reclamat pels joves del Grau de Gandia, però estem en febrer de 2021 i no hi ha cap informació sobre aquest tema”, ha afirmat des de NNGG.

Per al President de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda, “És vergonyós estar pagant un sou de més de 40.000 € a l’any a una regidora de joventut que ni està ni se li espera, continua girant l’esquena a les reivindicacions juvenils promeses en campanya”, afegint, “denunciem la passivitat i despreocupació de Lydia Morant al capdavant del departament de joventut i esports, no és presentable comptar amb persones així en el Govern”.

Segons NNGG afirmen que des del seu col·lectiu s’estan mantenint reunions mensuals amb el Consell dels Joves de Gandia, els qui desconeixen el parador de la regidora i de la qual no tenen cap crida per a preocupar-se per la situació actual del Consell.

“Des de NNGG Gandia, mostrem la nostra discrepància amb la Regidoria de Joventut, ja que s’està desprestigiant la gran labor i el treball humà que des de l’organització del Consell dels Joves de Gandia s’està realitzant, amb una perfecta organització i coordinació amb les administracions públiques”.

Ronda denuncia,” no es pot continuar pagant de la nostra butxaca sous a polítics que no estiguen treballant i defensant els interessos del ciutadà i més amb la qual està caient en aquests moments de pandèmia”, remarcant, “en política s’està per a fer, no per a semblar fer, els joves ens sentim abandonats per part de la regidora Lydia Morant.”

Per la seua banda, la regidora delegada de Joventut, Lydia Morant ha respost aquest matí a les acusacions realitzades des de Noves Generacions del Partit Popular sobre la suposada poca activitat en la regidoria de Joventut.

L’edil ha qualificat de “simples mentides” les afirmacions realitzades des de NNGG i ha recordat als populars que des de l’ajuntament s’ha habilitat un espai al centre de la ciutat perquè l’atenció als joves siga visible i estiga present en el dia a dia. “Les reunions amb el Consell dels Joves són pràcticament setmanals i la passada setmana hi va haver una reunió tècnica amb el president del Consell” i ha afegit que s’està posant en marxa ja el projecte dels corresponsals a les escoles i instituts de Gandia.

Sobre les activitats que es realitzen, Morant ha destacat que les restriccions imposades per la pandèmia han limitat l’execució d’algunes iniciatives, però que actualment hi ha programes a l’espera que s’alcen les restriccions com la de l’oci nocturn alternatiu.

Articles relacionats