15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

En les últimes 24 hores només s’han registrat 4 nous casos positius de coronavirus a la Safor

Les mesures restrictives han demostrat la seua eficàcia, més enllà de quan s’havien d’haver posat en marxa. La reducció de la mobilitat i evitar els llocs de reunió han donat el seu fruit, que no era un altre que reduir el nombre de contagis com aleshores s’està produint.

En la jornada d’ahir el nombre de nous casos de coronavirus detectats van ser de 4, una xifra que, si es manté, permetrà tornar a controlar la pandèmia en paràmetres que faciliten el treball sanitari, i a més donarà temps al fet que evolucione la vacunació i la incorporació de tractaments que estan ara en fase d’aprovació i estan demostrant la seua eficàcia en els tests realitzats.

L’efecte més immediat de la baixada de nous casos de coronavirus es dona en el nombre de persones ingressades, de fet, l’Hospital Comarcal continua baixant les xifres de persones ingressades per la COVID i en aquesta última jornada el nombre de persones ingressades és de 22, i d’elles 10 es troben reben atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva. Va ser un dia molt satisfactori perquè 5 malalts ingressats en la planta COVID van ser donats d’alta.

Malauradament també s’ha notificat una nova defunció. El malalt  feia molts dies que estava ingressat i per desgràcia no ha pogut superar la malaltia.

D’altra banda, la Conselleria de Sanitat notificava un nou brot a la Safor, concretament a Beniarjó amb 6 persones contagiades i d’origen social.

Evolució Comunitat Valenciana

– Sanitat registra 530 casos nous de coronavirus i 2.052 altes a la Comunitat Valenciana

– La Comunitat Valenciana supera les 100.000 persones immunitzades

La Comunitat Valenciana ha administrat un total de 288.735 dosis de la vacuna contra el coronavirus. Han rebut les dues dosis de la vacuna 100.996 persones.

D’altra banda, s’han notificat 530 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 376.582 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 2.052 altes a pacients amb coronavirus. D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 12.356 casos actius, la qual cosa suposa un 3,18% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.351 persones ingressades, i d’ells 318 es troben en l’UCI.

A més, s’han registrat 63 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.553 persones.

Articles relacionats