14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

Tavernes organitza un seguit ponències virtuals al voltant del Dia de la Dona

– La Regidoria d’Igualtat ha preparat tres ponències virtuals impartides per Eulàlia Lledó i Agustín Zaragozà sobre la figura de la dona, la igualtat de gènere i el llenguatge no sexista

– Les inscripcions per a participar en les conferències es poden fer al correu electrònic: regidoria.igualtat@tavernes.org.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes ha preparat diferents ponències virtuals per a commemorar el 8 de març, Dia de la Dona, en les quals es debatrà sobre la figura de la dona, la igualtat de gènere i el llenguatge no sexista mitjançant les conferències impartides per Eulàlia Lledó i Agustín Zaragozà.

Eulàlia Lledó, nascuda a Barcelona, és Doctora en Filologia Romànica, especialista en investigacions sobre sexisme i llengua i autora de la primera guia sobre el tractament de la violència de gènere i mitjans de comunicació a l’Estat, entre altres. A més, va rebre el prestigiós Premi Creu de Sant Jordi l’any 2008. Eulàlia Lledó serà l’encarregada d’impartir la primera de les ponències: ‘Llenguatge no sexista i llenguatge inclusiu’ (dimecres 3 de març, 19 hores).

Per la seua part, Agustín Zaragozà és agent d’Igualtat, professor de Filosofia, columnista al diari Levante-EMV, escriptor i instructor de cursos de formació del CEFIRE de la Conselleria d’Educació sobre igualtat, coeducació, violència de gènere i feminisme. Agustín Zaragozà impartirà les altres dues ponències: ‘I després del 8-M, què?’ (dimarts 9 de març, 19 hores) i ‘Violències contra les dones’ (dilluns 15 de març, 19 hores).

Les persones interessades en participar han d’enviar un correu electrònic a: regidoria.igualtat@tavernes.org indicant el seu nom, un correu electrònic de contacte i les ponències en les quals volen participar. Les conferències es podran seguir en línia des d’una plataforma digital mitjançant l’enllaç que prèviament s’enviarà per correu electrònic a les persones inscrites.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “esta és la primera de les iniciatives emmarcades en la programació virtual que hem preparat per a commemorar el 8-M, reivindicar la igualtat de gènere i el paper de la dona en la nostra societat”.

Articles relacionats