El Campus de Gandia de la UPV organitza la Jornada ‘La transició a la universitat’ per a estudiants preuniversitaris

Quina carrera triem? Quins tràmits cal seguir? És possible canviar de carrera una vegada feta la matrícula? Són moltes de les qüestions que es plantegen, en un moment de gran tensió per la pressió acadèmica de superar el Batxillerat i els Cicles Formatius de Grau Superior.

Amb l’objectiu d’ajudar a resoldre aquests i altres dubtes, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza una jornada dirigida a mares i pares d’estudiants preuniversitaris, així com a qualsevol persona interessada; serà el dilluns 11 de febrer a les 18.15h a la Sala de conferències 1 del Campus. L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s a la web www.gandia.upv.es

En acabar la jornada, les persones participants coneixeran els procesos, tant psicològics com administratius, per a superar amb èxit la transició a la universitat i també el primer any d’estudis universitaris. La jornada es desenvoluparà amb el següent programa:

18.15h – Benvinguda de l’equip directiu de Campus

18.20h – El procés d’admissió a la universitat. En què consisteix? Quins tràmits he de seguir? És possible canviar de Grau o universitat una vegada feta la matrícula? Què són les taxes acadèmiques? Com puc saber les places que s’ofereixen en una titulació? Puc quedar-me sense plaça? Quines titulacions s’ofereixen al Campus de Gandia i quantes places tenen?

18.45 – El procés de decisió d’estudis universitaris i el primer any d’universitat. Com es decideix què estudiar? Com puc ajudar el meu fill o filla? Quines estratègies poden seguir-se per a superar amb èxit les Proves d’Accés a la Universitat? Quins recursos té per a superar amb èxit el primer any d’universitat al Campus de Gandia?

19.05 – L’experiència en primera persona: estudiants del Campus comparteixen la seua experiència i consells sobre la transició universitària.

19.30h – Coneix la universitat per dins. Visita a instal·lacions del Campus de Gandia i resol els teus dubtes

20.15 – Fi de la jornada

Et Pot Interessar