Aznar retorna en forma de Casado

Els discursos que s’han escoltat el darrer cap de setmana durant la convenió ideològica del PP rememoren la línea més genuina de la facturia de la Fundació FAES. El president de la formació, Pablo Casado ha recuperat l’estil i l’argumentari de l’expresident Aznar potser forçat per la competència que li ha sorgit al seu espectre ideològic, i ha deixat en mal lloc al seu antecessor, Mariano Rajoy, qui ha quedat com un dèbil incapaç de donar una resposta l’afront separatista.

Pel faristol han passat personatges com Adolfo Suárez Illana i el Nobel Vargas Llosa per donar suport a la reencarnació d’Aznar, però els missatges tenien ingredients en comú. Veiem si no el què ha dit Vargas Llosa: «Tots els nacionalismes són racistes i discriminatoris». Tots tret del castellà, li ha faltat dir. El líder del PP, Pablo Casado, li ha comprat l’argument i ha promés que si arriba al Palau de la Moncloa posarà «orde a Catalunya» i «alliberarà a tota una societat segrestada per una banda de fanàtics, racistes i supremacistas» que, segons ha dit, compta amb la «impunitat» de tindre un Govern d’Espanya «a les seues mans».

I en això que passava la líder del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonit, per a etzibar que «el que estem vivint a la Comunitat Valenciana és el que sempre ha pregonat l’esquerra: la utilització de l’educació dels xiquets per a adoctrinar-los».

El resum de la convenció la posat Casado en un missatge dirigit a Vox i Ciudadanos: «Qui vullga que governe el PP, que vote al PP». I la conclusió és que els idearis valen de poc i es poden canviar amb facilitat quan el que es tracta és de no retrocedir en el poder institucional.

Et Pot Interessar