17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

El CA Safor Teika va organitzar a Gandia una pujada al castell de Bairén

 

 

• L’objectiu era continuar promovent l’esport i els hàbits de vida saludables en aquestes dates.

• El CA Safor Teika i el NiE Gandia organitzen del 27 al 31 de desembre unes jornades formatives adreçades a joves dels dos clubs.

El Club d’Atletisme Safor Teika va organitzar diumenge passat per als seus socis dos “rutes nadalenques” amb final en el castell de Bairén; una de 17 quilòmetres des del Museu Faller i una altra de 9 km amb eixida des de la caserna de la Guàrdia Civil. L’objectiu era continuar promovent l’esport i els hàbits de vida saludables, també en aquestes dates.

D’altra banda, el NiE Gandia i el CA Safor Teika organitzen entre els dies 27 i 31 de desembre al poliesportiu de Gandia, i per primera vegada, unes jornades formatives adreçades a esportistes dels dos clubs, a partir de la categoria Sub14 (Infantil) i fins a Sub23 (Promesa).

Podran entrenar-se de manera conjunta (natació, ciclisme, carrera a peu i força) i gaudir de xarrades a càrrec del pilot de MotoGP Iván Ortolà, la nadadora olímpica Lydia Morant, l’especialista en nutrició Esteban Peiró i l’entrenador nacional d’atletisme Vicente Torres. El cos tècnic estarà compost per Carlos Ferrando, Sara Cebrián i Gema Doménech.

Articles relacionats