17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

El CA Safor Delikia pinta de groc l’escenari dels premis del Circuit de Curses Populars

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport ha fet doblet en el lliurament dels premis del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna, celebrat el cap de setmana a Beniarjó: Karem Faus lidera la classificació femenina i la categoria de Veteranes A, i Salva Gomar la general masculina i la categoria Sènior. El club també va obtindre la primera plaça en la nova modalitat femenina per equips, i els xics quedaren en la tercera posició. Aquesta tercera edició dels premis ha constat de 17 curses repartides per la comarca. 

A més, pujaren a l’escenari els corredors “groguets” que van fer podi en les seues respectives categories: Marta Tarrasó (2ª en Sènior), Suni Perales (1ª en Veteranes C), Alfredo Matoses (2n en Veterans D) i David Ferrairó, 3r en veterans D.

 

2 MONICA MAHIQUES FONT CARROS
Mónica Mahiques, a la Font.

D’altra banda, el passat cap de setmana va ser de moltes alegries per als corredors populars del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport. Dissabte, en la XVI Volta a Peu de la Font d’en Carròs-Trofeu de Sant Valentí, la victòria individual femenina i de la categoria Veteranes C va ser per a Mónica Mahiques, qui va completar els 9,4 km de la cursa en un temps de 39:39. En la prova van participar 20 atletes “groguets”, alguns també per parelles, com és característic en esta carrera.

Diumenge es va celebrar el Gran Fons de la Valldigna, de 15 km, que va guanyar Jesús Gomar amb un temps de 48:40, a un ritme de 3:14 el quilòmetre. Carlos Ferrando va ser quart a la general i segon en categoria Sènior amb 51:37. També van participar Fernando Robles, Armand Lascoutounas, Óscar Pardo, Pablo García, Vicente Juan Estruch, i José Peiró. Altres corredors del club van estar al Trail d’Ondara i en la 15K Abierta al Mar de València.

 

 

Articles relacionats