15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Els benjamins del Natació i Esports Gandia, segons a cinquena jornada els Jocs Esportius de natació

Nou clubs i 153 nadadors i nadadores han participat el passat dissabte 16 de febrer a Oliva en la cinquena jornada de la lliga dels Jocs Esportius de natació. Per Part del Natació i Esports Gandia van competir 25 xics i xiques,  deu alevins: Kiko i Carla Clemente, Carla Chova, Mireia Cutanda, Hector Gimeno, Joan Esteve, Sofia Yan Giner, Sara Rodrigo, Javi De la Llave i Ferran Valdés; i quinze benjamins: Josep Jover, Xavi Cabanilles, Adrián Pérez, Danylo Gryschenko, Alberto Sider, Mar Solanes, Tian Barca, Ivan Lechev, Alex Savall, Brian Gómez, Alba Hidalgo, Julieta Fontana, Raquel Martí, Angela Femenia i Laia Pérez.

Les proves a realitzar en aquesta competició van ser les més complicades, tant per les necessitats fisiològiques com tècniques, de tota la temporada: 400 estils i 200 esquena per als alevins, i 100 papallona i el relleu de 100 braça per als benjamins.

Seguint la tendència de la resta de l’any, els nadadors han realitzat una progressió molt bona, i el dissabte ho van demostrar un cop més. En general, molt bons resultats: marques positives i cap desqualificació.

Per últim, destacar el primer i segon lloc aconseguit per l’equip benjamí masculí i femení, respectivament, a la prova dels 4 x 100 braça.

El proper esdeveniment en el qual haurà de acer davant el NIE Gandia serà l’autonòmic júnior i absolut, el primer cap de setmana de març, a Castelló.

Articles relacionats