18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Economia habilita  el telèfon 900353135 per a atendre dubtes d’empreses, autònoms i comerços

– S’atendrà qualsevol dubte d’índole empresarial, comercial o de treball

– Si els operadors no pogueren donar una resposta immediata per les particularitats o especificitats de la pregunta, es contestarà com més prompte millor via email

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha habilitat a partir d’aquest dilluns 16 de març a les 12 del migdia el telèfon 900 35 31 35 per a resoldre tots aquells dubtes d’índole laboral o empresarial que els sorgisca a empreses, comerços i persones autònomes de la Comunitat Valenciana.

“Estem en un moment delicat, d’incertesa on el motor d’aquesta economia que són les empreses, autònoms i comerciants necessiten respostes i molta informació”, ha assenyalat el Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

El telèfon 900 35 31 35 habilitat per la Conselleria d’Economia Sostenible estarà operatiu les 24 hores del dia, on els operadors tractaran de resoldre el major nombre de dubtes possibles.

En cas que la resposta no poguera ser immediata, per les particularitats o especificitats de la pregunta, l’interessat pot deixar el seu correu electrònic i s’enviarà la resposta com més prompte millor.

Climent ha fet una crida a la “calma i a la serenitat”. Des del seu departament s’està fent un gran esforç per a intentar pal·liar, en la mesura de les possibilitats, l’impacte que el COVID-19 tindrà en l’economia i el teixit productiu de la Comunitat Valenciana.

Articles relacionats