Dos infantils representaran al Natació i Esports Gandia al campionat nacional d’hivern

Set clubs valencians i un total de 170 nadadors i nadadores han participat aquest diumenge 25 de març en el 6é control de benjamins i alevins celebrat a Gandia

Per part del Natació i Esports Gandia van nadar un total de 12 benjamins (Carla Climent, Angela Femenia, Julia Fontana, Marta Gregori, Brian Gómez, Alba Hidalgo, Ivan Lechev, Raquel Martí, Marc Martin, Laia Pérez, Alex Savall i Clara Turcanu) i 16 alevins (Marina Camps, Neus Canet, Carla Chova, Kiko Climent, Mireia Cutanda, Javi De la Llave, Evelyn Díaz, Joan Esteve, Maëna Gicquel, Alejando Aldahir Gil, Hector Gimeno, Sergi Llorca, Maria Mascarell, Lara i Sonia Martí i Ferran Valdés).

Els més menuts ja comencen a tindre proves importants, i es que van competir en 200 estils, a més del relleu 4 x 100 estils, on els xics (Alex, Marc, Iván i Brian) van quedar quarts i les xiques (Laia, Raquel, Julieta i Carla), terceres.

En les proves individuals, tots van tindre bones actuacions generals; tots els temps es van convertir en millors marques personals.

D’altra banda, els alevins van fer front a una de les proves més difícils de tota la temporada, els 400 estils. També wa vn poder veure bones actuacions per part de tots, destacant la nova mínima nacional de Marina Camps a aquesta prova, amb una marca de 5’ 26.31’’.

Tots els alevins van nadar també la prova de 100 lliures, on reina la potencia. En aquest cas destaquen les marques de Ferran (05), amb 1’ 05.56’’, segon millor temps de tots els competidors del seu any, i de Marina Camps (05) amb 1’ 03.18’’, millor temps de totes les alevins del seu any. Ambdues marques es converteixen en millors marques personals, i, en el cas de Marina, reafirma la seua mínima nacional en aquesta prova.

Així doncs, del 26 al 29 de març, el director tècnic, Edurado Planas, i els infantils Marc Blasco (400 estils i 200 papallona) i Alejandra Pérez (100 papallona), estaran a Pontevedra, representant al NiE Gandia al Campionat Nacional Infantil d’hivern.

Et Pot Interessar