El PP afirma que el govern de Gandia preveu pagar el dèficit de la concessionària de la zona blava

El Grup Municipal Popular de Gandia s’ha posicionat-se en contra de l’anunci de la regidora de Trànsit i Mobilitat en el entit de que en cas de ser deficitària la zona blava, s’arribarà a algun tipus d’acord amb la concessionària.
Eixes paraules, segons el PP, “anticipen la reinstauració del ja conegut pels gandians reequilibri econòmic, un concepte pel qual, l’Ajuntament de Gandia en temps de José Manuel Orengo, es va obligar a pagar més de milió i mig d’euros anuals als concessionaris dels aparcaments subterranis per un període de 50 anys, per a cobrir les seues pèrdues”.
El portaveu del Grup Municipal Popular, Víctor Soler, afirma que “o anem a permetre que l’alcaldessa, Diana Morant, i el seu govern tornen a implantar els reequilibris econòmics a les empreses concessionàries en la nostra ciutat”. Els populars adverteixen que els ciutadans han dit “prou” al model de “regalar espais públics a amiguetes per acabar pagant-los per la seua explotació, un negoci redó on sempre guanyen els afins de socialistes i nacionalistes, molt donats a les privatitzacions d’espais públics”.
El PP recorda que el contracte signat indica que és a “risc i ventura” del concessionari i que si és deficitari, els ciutadans no han de carregar amb açò: “Bastant aguanten amb haver de pagar per aparcar en carrers que són de tots, que són de la ciutat”.
El PP ja va sol·licitar que s’eliminara la idea de zonificació, ja que era “absurd” obligar a l’usuari a moure el seu vehicle per diferents zones de Gandia cada dues hores, i el govern ha acabat “acceptant la proposta dels populars”, de forma que des d’ara, tota la zona blava serà una mateixa zona, amb el que a l’hora de renovar l’estacionament, no serà necessari moure el vehicle a una altra part de la ciutat.

Et Pot Interessar