Personal de l’Associació Prominusvàlids Psíquics elabora set mil polseres per a la Cursa de la Dona

L’Associació Prominusvàlids Psíquics de la Safor (Asmisaf) és l’encarregada de confeccionar enguany les polseres commemoratives de la XI Cursa de la Dóna Delikia de Gandia. Des de fa unes setmanes els usuaris del taller d’inserció laboral elaboren aquest detall per encàrrec del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, organitzador de la carrera, en el centre de dia i residència que Asmisaf té en la localitat de Potries. 
Els membres d’aquest taller, que elaboraran prop de 7.000 polseres, són Mila, Raúl, Salva, Mónica, Nuria, Ana, Óscar, Conchi, David i Elena, i la monitora que coordina el treball és Cristina Bertó. Les polseres estan fetes amb fil roig, el mateix color que la samarreta d’aquesta edició, i un ornament amb el logotip oficial. Aquest últim està fabricat per l’empresa Bronzes Jordà, el gerent de la qual, Quico Jordà, ho ha donat gratuïtament al club, igual que els trofeus. 
Amb aquest encàrrec a Asmisaf, una entitat que porta més de 50 anys treballant pel benestar i la inserció dels discapacitats, l’organització de la carrera segueix amb la seua filosofia d’involucrar al màxim nombre de col·lectius en l’esdeveniment social i esportiu més multitudinari de Gandia. D’altra banda, moltes xiques i dones d’Asmisaf, tant usuàries com a treballadores, també participaran en la Cursa, que tindrà lloc diumenge 22 d’abril.
Les polseres es poden comprar en els diferents punts d’inscripció de la carrera al preu de 3 euros, i d’altra banda és un dels regals que tindran les dones inscrites en la Cursa, dins de la borsa de la corredora.

Et Pot Interessar