Una dona furta joies valorades en 40.000 euros en domicilis de Gandia on traballava netejant

Agents de la Policia Nacional han detingut este dimecres a Gandia a una mare i el seu fill de 62 i 32 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte greu de furt. L’ara arrestada va aprofitar la seua condició de netejadora per a furtar en tres domicilis. Els detinguts van realitzar vendes de les joies ocasionant un perjudici de 40.000 euros a les víctimes. Les famílies no es percataron de les sostracions fins que van ser informades per la policia.
Les recerques es van iniciar en detectar els policies una sèrie de venda de joies, en les quals no semblaven encaixar les dades de la inscripció d’un penjoll d’or amb la persona que l’havia venut. Els policies van esbrinar que la persona que havia venut la peça havia realitzat nombroses vendes de lots de joies en diversos establiments de compravenda d’or. Els agents van detectar que la dona, al costat del seu fill, havia realitzat nombroses vendes de joies, obtenint 40.000 euros. 
Els policies van aconseguir esbrinar la identitat de les propietàries de les joies, i que cap d’elles havia denunciat la pèrdua o robatori de les joies, descobrint llavors que la sospitosa tenia accés als domicilis ja que realitzava labors de neteja.
Els policies després de localitzar als sospitosos i després dels esbrinaments pertinents, els van detenir com a presumptes autors d’un delicte greu de furt. Van realitzar un registre domiciliari on els agents van intervenir joies i bijuteria de les víctimes valorades en 2.000 euros, que després de les comprovacions oportunes van ser lliurades als seus legítims propietaris.
Una de les famílies perjudicades va explicar que la mare sí havia detectat la falta de part de les seues joies, i li havia preguntat a l’ara detinguda qui negava saber el parador d’aquestes. Es va arribarr a no creure a la dona com a conseqüència d’un ictus que havia patit, esbrinant llavors, que tenia raó.

Et Pot Interessar