16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Diana Morant: “Per avançar sols hi ha una opció a la nostra ciutat i el vot útil a Gandia és votar a Prieto”

 

 

• La ministra de Ciència i Innovació arropa en la plaça El·líptica a l’alcalde Gandia afirmant que “per a mi és tot un orgull que el meu relleu siga millor que jo”

• Prieto recalca que allò que està en joc en les pròximes eleccions és anar avant o arrere i “si volem seguir sense crispació, governant amb moderació per a tots”

La plaça El·líptica va acollir ahir a la vesprada un acte electoral protagonitzat per l’alcalde de Gandia i candidat a l’alcaldia, José Manuel Prieto, i la ministra de Ciència i Innovació, i exalcaldessa de la ciutat, Diana Morant, on van mantindre una interessant i amena conversa, amb la presència d’alcaldes i candidats del PSPV-PSOE de la comarca de la Safor-Valldigna.

Prieto va posar de manifest allò que està joc en els pròxims comicis: «En estes eleccions hem de plantejar una qüestió molt elemental: si volem continuar avançant o retrocedint. Esta pregunta és molt fàcil de respondre. Els valencians diem, o avant o arrere». D’esta manera, l’alcalde de Gandia va recalcar que «estan en joc les moltes coses que tenim en marxa i les moltes que vindran, així com el model de ciutat que entre tots ens hem donat. Està en joc si volem seguir com fins ara, sense crispació, sense bronca i sense enfrontament, i acordant sempre sobretot el que és més important. I, està en joc, si volem seguir governant amb moderació i escoltant a tots, pensen el que pensen o votaren el que votaren».

Prieto també va recordar que «el nostre no és un projecte partidista i d’uns pocs. És un projecte de ciutat que pensa amb tots. Per això, mereixem l’oportunitat de continuar aconseguint que Gandia avance per a fer possible tot el que hem començat».

L’alcalde de Gandia va considerar que «quatre anys on hi ha hagut una pandèmia i una guerra no són suficients. Necessitem continuar duent endavant este projecte i fent realitat les inversions. Hem de fer que guanye amb nosaltres cada persona, cada família i cada empresa per a que guanyem junts».

Per la seua banda, la ministra Diana Morant va apel·lar a la ciutadania, assenyalant que «els ciutadans volen avançar. Però, per avançar, sols hi ha una opció ara a Gandia. Hi ha moltes maneres de ser útil i moltes maneres de no ser-ho. Nosaltres volem ser útils, però per açò la gent ha confiar amb nosaltres. Per això, apel·le al vot útil i el vot útil a Gandia és votar a Prieto».

L’exalcaldessa de Gandia també va incidir en el fet que «Prieto porta com a alcalde dos anys, però necessita més temps. Així, si els gandians li donen una oportunitat, farà que Gandia vole».

Per últim, Diana Morant va remarcar que «humilment, vull que sapigueu que Prieto compta amb tot el meu suport, perquè és tot un orgull que el meu relleu siga millor que jo. Per això, hem de demanar el vot per Prieto i per Gandia, perquè si José Manuel Prieto guanya el pròxim 28 de maig qui guanya és tota Gandia. Tenim el millor equip, el millor projecte i el millor alcalde possible. I, amb Prieto, guanyem tots».

SEMPRE AMB L’EL·LÍPTICA-REPÚBLICA ARGENTINA

Este acte també va servir per a donar a conéixer el projecte i les persones que conformen la candidatura del PSPV-PSOE de Gandia relacionades amb el districte de la Plaça El·líptica-República Argentina. Així, l’alcalde i candidat a revalidar l’alcaldia, José Manuel Prieto, va posar èmfasi amb el fet que si la ciutadania li atorga la confiança en les pròximes eleccions municipals, en este barri finalitzaran les obres del nou Palau de Justícia i de l’institut Ausiàs March, les quals avancen a molt bon ritme. També es seguirà implantant el Pla d’Humanització de Places i Carrers, que tants bons resultats ha donat ja a carrers com Calderón de la Barca o Plus Ultra, renovant altres vials, com ara el carrer Abat Sola o el carrer Ferrocarril d’Alcoi. Així mateix es contempla reforçar els valors de convivència i civisme mitjançant el Pla Respecte, així com implantar un nou retén de Policia Local al Grup Porta o el nou Museu de la Setmana Santa que s’ubicarà en este barri.

Prieto, per últim, va presentar en públic a aquelles persones que han volgut acompanyar-lo en la seua candidatura, i que estan vinculades a la barriada de la Plaça El·líptica-República Argentina: Balbina Sendra, Salvador Gregori, Adrián Vila, Mari Carmen Sarrió, Héctor Giner i Esther Aragón.

Articles relacionats