16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

La Falla Plaça Prado de Gandia dona a conéixer a les màximes representants per a l’exercici faller de 2024

– Guillem Morant: “Un orgull veure el nostre casal tan ple per conéixer a les nostres màximes representants per al 2024, que segur serà un any inigualable” 

– Més de 175 persones ompliren de gom a gom el casal faller

Falla Placa Prado Gndia

La Falla Plaça Prado durant un sopar tematitzat, el passat divendres 12 de maig, dona a conéixer a les Reines de la Falla i a la presidenta infantil, per a l’exercici 2024. En un ambient molt agradable els fallers van gaudir de la proposta gastronòmica i com no el més important conéixer de primera mà quines són les dones que els representaran.

Va ser tot un goig veure la cara de sorpresa de les representats infantils en aquest cas el de la Presidenta Infantil, Lucia Masip Lorente i la Reina de la Falla Infantil, Susana Herrero López, una parella d’amigues que ben segur s’ho passaran de meravella i sabran omplir d’alegria i felicitat a la seua comissió infantil.

La Reina de la Falla serà Manuela Borull Guillem, amant de les falles i de les festes falleres amb un ampli currículum faller, veu com en aquest exercici l’arriba l’esperat i desitjat somni de ser la Reina de la seua volguda i amada falla. Somni que farà realitat plenament en companya de la seua comissió.

El nou president, Guillem Morant, es va mostrar ben orgullos de les representats i sabedor que aquest any pot ser molt d’Especial.

Articles relacionats