16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Més Gandia presenta les principals propostes en matèria d’igualtat i inclusiófeministes i de diversitat

– Més Gandia crearà un “Centre Dona 24 h” de gestió pública, per procurar atenció integral a les dones víctimes de
violència de gènere

– L’atenció serà prestada per un equip multidisciplinari format per treballadores socials, psicòlogues i advocades.

– La Candidatura unitària de les esquerres també anuncia la creació d’una xarxa de Punts violeta permanents i protocols d’actuació per a centres d’oci contra la violència sexual i LGTBI-fòbia.

– Les propostes feministes i de diversitat, que es poden consultar al web mesgandia.net, es presenten demà dissabte a la «Fireta per la igualtat i la diversitat LGTBI+» (A les 19.00 h al costat de l’Amorosa). S’hi estrena un format fresc i original d’aproximar-se a la ciutadania, que comptarà amb la participació de col·lectius i associacions d’aquests àmbits.

La vicealcaldessa i candidata de Més Gandia a l’Alcaldia de Gandia, Alícia Izquierdo, acompanyada de la número 5 de la candidatura, Fina Zubillaga, han presentat aquest matí en roda de premsa «les principals propostes en matèria de polítiques d’igualtat i inclusió, elaborades per un grup de treball, que ha comptat amb militants i representants del sector feminista de la ciutat». Izquierdo ha recordat que a la web mesgandia.net es poden consultar totes les propostes incorporades al programa electoral.

Com a més destacades, Zubillaga ha avançat que Més Gandia, a més de reforçar l’àrea d’Igualtat, dotant-lo d’importants recursos materials i personals «perquè puga exercir correctament la seua funció, amb personal treballador estable i amb la formació adequada, impulsarà també a creació d’un “Centre Dona 24 h” de gestió pública, per procurar atenció integral a les dones víctimes de violència de gènere». L’atenció serà prestada per un equip multidisciplinari format per treballadores socials, psicòlogues i advocades.

Una altra de les propostes de la candidatura unitària de les esquerres és la signatura de protocols d’actuació amb locals d’oci contra la violència sexual i LGTBI-fòbia. «Crearem un segell d’espais lliures de violència per als locals que el signen i realitzarem meses de seguiment i actualització dels protocols». La número 5 de Més Gandia també ha anunciat la creació d’una xarxa de punts violeta permanents.

Articles relacionats