27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Detinguts tres joves per un delicte d’odi per amenaçar i agradir a un indigent

• La Policia Nacional deté a tres joves després d’amenaçar a un indigent i intentar agredir-lo

• Se’ls considera presumptes autors d’un delicte d’odi, ja que els fets s’haurien produït per motius ideològics

 Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Gandia a tres joves, d’entre 20 i 23 anys, com a presumptes autors d’un delicte d’odi, després de pel que sembla amenaçar de mort i intentar agredir amb una barra de metall a un indigent per la seua afinitat amb grups d’ideologia contrària.

Els fets van tindre lloc al voltant de les dotze de la nit, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 als voltants de l’estació de Renfe de la localitat, on pel que sembla diversos encaputxats haurien intentat agredir a un indigent.

Els agents van acudir ràpidament al lloc i van esbrinar que moments abans tres homes, vestits de negre i amb caputxes, haurien colpejat insistentment la caseta on pernoctava un indigent. Després de referir-se a ell pel seu nom, mostrant així que el coneixien, li haurien amenaçat de mort i intentat agredir-lo amb una barra de metall.

Els policies van poder saber que aquests fets s’haurien produït perquè la víctima tindria afinitat amb grups d’ideologia contrària a la que professen els ara detinguts.

En els voltants, els agents van localitzar a un sospitós amb  les característiques del qual es corresponien a les aportades per testimonis, el qual va oposar resistència a fi d’obstaculitzar la labor policial. Per tot això, ho van detindre com a presumpte autor dels delictes d’odi i resistència i desobediència a agent de l’autoritat.

Les investigacions dels agents han permés localitzar als altres dos sospitosos i detindre’ls com a presumptes autors d’un delicte d’odi.

Els tres arrestats, un d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial. Així mateix, de tot l’actuat, la Policia Nacional ha donat compte a la Fiscalia Especial contra delictes d’odi i discriminació.

Articles relacionats