10.2 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

David Garcia ix al pas de les informacions fetes publiques per Gent de Palma

David Garcia, regidor de l’Ajuntament de Palma de Gandia ha realitzat un comunicat oficial on fa una descripció dels fets ocorreguts i afirma que té tota la conversa gravada. En el comunicat afirma l’oferiment econòmic fet per Manolo Sansaloni i Ricardo Pastor, reiterant que va ser un intent de compra.

Comunicat 

En el meu nom, David Garcia Mascarell, com a regidor d’Esports, Indústria i Joventut de l’Ajuntament de Palma de Gandia, comunique:

Gent de Palma, a través de Manolo Sansaloni i Ricardo Pastor, es van reunir amb mi el passat 28 d’octubre per a intentar comprar-me oferint-me una nòmina de l’Ajuntament, per al que queda de la legislatura actual més la següent, arribant-me a prometre que m’inclourien en la seua llista electoral.

A més d’oferir-me la regidoria d’Esports, van arribar a explicar-me que no faria mancada que jo treballara ni que fera les hores que correspondrien pel lloc. L’oferiment va ser clar i directe, cobraria més de mil euros a través de la nòmina, però si jo volguera, no treballaria les hores que toquen.

Davant el desmentiment públic que ha emés Gent de Palma aquest mateix matí, em veig en l’obligació a explicar que jo vaig acudir a la reunió al costat de Sansaloni i Pastor i vaig gravar íntegrament la conversa. L’àudio gravat, de tres hores, demostra totes i cadascuna de les meues paraules. Ho puc demostrar.

A més, he posat a la disposició de l’alcaldessa, Marí Trini Miñana, i de la resta del govern local i dels serveis jurídics del consistori la gravació integra en la que s’escolta a la perfecció tant a Sansaloni com a Pastor oferir-me en reiterades ocasions tant el tema econòmic com les regidories, a més de prometre’m una vegada i una altra totes les facilitats per a fins i tot no oposar-se al fet que jo cobrara sense treballar.

Desmentisc fermament a Gent de Palma i a Sansaloni, rotundament menteixen i puc demostrar-ho a través de la gravació de la reunió, de la qual vaig formar part.

Amb aquest comunicat vull reiterar el suport incondicional que he rebut per part de tot el govern de Palma de Gandia i demostrar directament que no esmente i que totes i cadascuna de les paraules revelades quant a l’intent de compra de Gent de Palma són absolutament certes.

Articles relacionats