31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

CARTA OBERTA A ENRIC MORERA

JOSEP MARTÍNEZ MONCHO

En maig de 2015 a causa del soroll sobrevingut i aprofitant la contesa electoral, el meu nom en la llista de la Coalició Compromís va ser vetat per part de l’executiva comarcal del BLOC i nacional de COMPROMÍS.
Informat el col.lectiu local, decidirem per majoria presentar una llista independent: “Gent de Guardamar”, amb un resultat esplèndid: cinc regidors del set que composen el consistori. Per tant hem aconseguit el Govern municipal i revalidar l’alcaldia per cinquena vegada.
Sr. Morera, tot i la llarga trajectòria com a militant, em sent molt dolgut pel tracte rebut en especial per part de l’executiva comarcal i nacional, i alguns membres més significats: un dells ara premiat amb una Direcció General. Tots ells haurien de dimitir dels seus càrrecs atés que les seues decisions han estat poc encertades.
Altrament em pregunte si vostè i la Sra. Mónica Oltra, bons coneixedors de les lleis, no detectaren la mala olor de la querella presentada contra mi, afavorida per un partit polític oposat frontalment a Compromís i escampada pels mitjans de comunicació. El motiu perseguit dels nostres contraopinants era que no em presentara a les darreres eleccions municipals.
Sr. Morera, d’alguns partits politícs contraris tenim assegurada la discrepància, el rebuig i la bel.ligerància si escau, però de cap manera remar ni fer la pinça amb ells. Les propostes polítiques generals i el tracte entre militants del mateix partit, haurien de tenir components d’avinença i fins i tot d’excepcionalitat que també poden ser justos.
Lamente llargament el silenci i el buit institucionals del BLOC i nacional de COMPROMÍS, i agraïsc el recolzament de les persones que de forma privada m’han donat assegurança del seu suport.
La querella presentada en contra meua ha estat arxivada pel jutgat d’instrucció nº 2 de Gandia amb data 14 d’agost de 2015. Sé que s’alegrarà.
Senyor Morera, li desitge abundosos encerts en la presidència de les Corts Valencianes, una comanda on la seua bonhomía ajudarà molt. Al mateix temps reba, malgrat tot, el meu testimoni de reconeixement i estima.

Articles relacionats