11.3 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

BELLREGUARD INAUGURA DIVENDRES L’EXPOSICIÓ “L’ODISSEA DE SER DONA A L’ÍNDIA”

Pablo Argente ha treballat a l’estudi fotogràfic Cresphoto de València i l’Agència de comunicació Vila Editores, a més de publicacions com Construccion.es, Líderes i La Voz. També ha col•laborat amb mitjans com 20 minutos, l’agència France Press i el diari València Hui. També ha participat en les exposicions col•lectives de fotoperiodistes valencians Fragments d’un any 2004, 2005, 2006 i 2007. És periodista free-lance i ha publicat el llibre Días de rojo sobre la Tomatina de Bunyol.
En l’actualitat treballa en fotografia etnogràfica amb temes com les religions, la societat i la cultura de l’Índia o les carreres de motos a Espanya, a més de tractar temes socials com els Centres d’Internament d’Estrangers (CIEs) o la situació de la dona a l’Índia.
Pel que fa l’Associació Saheli, treballa a l’Índia en col•laboració amb Lokpanchayat en el projecte BAHINA (Building Alliances for HolisticINterventionsandActions for Women) que, amb 4 anys de trajectòria, consisteix en l’empoderament i millora de la situació de les dones rurals i, particularment, les excluides socialment, garantint un millor accés als recursos socials, jurídics i econòmics.
Es tracta d’una iniciativa conjunta de la regidora de Polítiques Inclusives que dirigeix Dora Salavert i la de Cultura. La regidora, Cristina Gallardo ha assenyalat que “la intenció és conscienciar i sensibilitzar sobre la situació de desigualtat en què es troba la dona, ací i arreu del planeta. La fotografia, com vam vore en el cas dels refugiats sirians, és una disciplina artística capaç de commoure i fer reaccionar l’espectador perquè es comprometa en causes justes”.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles