13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Carns Fuster, premi nacional al xicotet comerç del Ministeri d’Indústria

L’empresa de Beniopa Carns Fuster ha estat guardonada amb el premi nacional al xicotet comerç que concedeix el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. La Junta de Districte de Beniopa i l’associació de veïns han lliurat una placa commemorativa al gerent de l’empresa, José Fuster, i la seua esposa, Begoña Soliva, de la mà de la tinent d’alcalde de Beniopa, Laura Morant, i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant.

Amés, l’alcaldessa i la regidora delegada de Polítiques Econòmiques, Alícia Izquierdo, han rebut aquest dilluns al despatx d’alcaldia a Begoña Soliva i Jose Fuster. Aquest reconeixement ve a remarcar la permanència d’un negoci familiar amb més de 40 anys d’antiguitat que vigila la qualitat de tots els seus productes a més de desenvolupar la innovació i la incorporació de les noves tecnologies en el dia a dia de l’empresa“, ha declarat Diana Morant, qui ha destacat que l’empresa ha passat de la venda de productes en l’àmbit local destinada a consumidors particulars i a negocis de restauració, a aconseguir ampliar les fronteres del seu mercat en l’àmbit nacional i fins i tot internacional.
Sobre aquest aspecte, l’alcaldessa ha destacat “la perseverança, l’esforç i el fet de reinventar-se per aconseguir l’èxit des de la nostra ciutat” “Moltes vegades les empreses abandonen el seu lloc de naixement per seguir creixent però el fet que seguisquen treballant des de Gandia significa un exemple de superació i un mirall per a tots els sectors productius de la ciutat“.
Aquest reconeixement del Ministeri és més que merescut i des de la ciutat també volem fer valdre la feina que realitzen. Un treball que té un dels seus pilars fonamentals en el treball imprescindible que realitzen les dones en l’empresa“, ha conclòs l’alcaldessa.
Per la seua banda, Alícia Izquierdo ha explicat que fa dues setmanes l’Ajuntament de Gandia va acudir a Madrid a unes Jornades organitzades per la Comissió Europea per parlar del xicotet comerç. “Carns Fuster al costat d’altres comerços de la ciutat van ser els exemples que vam posar d’empreses locals que han assumit la qualitat, la proximitat, la innovació i la presència a internet com les quatre potes que marcaran el comerç del futur“.
La qualitat i la proximitat són fonamentals per al xicotet comerç però els empresaris tenen veure en la innovació i la presència a internet una nova oportunitat per expandir i millorar els seus resultats” “La societat reclama noves formes de compra sense renunciar a les clàssiques que tots coneixem. El premi és més que merescut per a empresaris com Jose i Begoña que han aconseguit veure el camí per ampliar la clientela” va declarar la regidora de Comerç qui ha recordat que el comerç, situat a la barriada de Beniopa, compta amb un ampli ventall de productes que van més enllà de la carnisseria.
Per la seua banda, José Fuster ha agraït la rebuda i declarat que “ens sentim orgullosos d’un premi que ens anima a seguir treballant. Queda molt per fer. Les noves tecnologies ens porten a continuar treballant diàriament per poder mantindre’ns on estem. Des d’ací vull animar a tots els comerços de Gandia i la classe política perquè el comerç de qualitat seguisca creixent“.

 

Articles relacionats