15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Tavernes i Gandia, municipis elegits pel Patronat de Turisme per a participar a la Fira d’Irún

Els més importants organismes oficials de promoció turística nacionals i internacionals, allotjaments, agències de viatge i touroperadors, companyies de transport, càmping i caravàning, ecoturisme, turisme rural, esportiu i de naturalesa, turisme actiu, d’aventura, de cap de setmana, de platja, urbà, de congressos o enoturisme, entre altres, es donen cita este cap de setmana a un dels esdeveniments més importants de promoció turística a nivell estatal: Sevatur, la fira de vacances que es celebra a Irún.

Tavernes de la Valldigna i Gandia són els municipis turístics triat per a formar part del Patronat Provincial de Turisme de València que exposarà la seua oferta turística a esta prestigiosa fira. Sevatur es presenta com una gran fira de Turisme i una porta oberta a un mercat potencial molt interessant, com el País Basc i Navarra, un públic que viatja molt i té un alt poder adquisitiu.

Pilar Ausina, regidora de Turisme, destaca que “a esta fira, tenim una oportunitat de demostrar i posar en valor el gran potencial del nostre municipi. Cal recordar que Tavernes té un recurs molt important que és el sol i platja, però no ens podem oblidar del nostre patrimoni. Un patrimoni natural i cultural molt potent com, per exemple, la Cova del Bolomor que li dóna un valor afegit al turisme i que aconsegueix que el nostre municipi no sols tinga turistes en estiu, sinó durant tot l’any. Fet que ens interessa. Estem, a més, apostant per la desestacionalització del nostre turisme. D’alguna forma, creiem que, també, els festivals són un atractiu turístic molt important ja que donem acollida en diferents èpoques de l’any a molts visitants de diverses edats i condicions a que gaudisquen de la música i, a la vegada, també dels encants de Tavernes”.

Per finalitzar, Pilar Ausina, ha assenyalat que “Sevatur és una oportunitat única per a Tavernes de posar en valor i donar a conèixer tots els atractius que tenim, ja que en esta fira estan presents tots els agents implicats a nivell turístic, tant a nivell estatal com a nivell internacional. Però, a més, creiem que estem dirigint-nos a un mercat molt interessant i potent com és el del País Basc i Navarra. Un públic que viatja molt i té un alt poder adquisitiu interessant”.

Articles relacionats