12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Les ciclistes del Triasport, entre les més llorejades a la darrera prova de la Challenger

Les ciclistes gandianes de l’equip Triasport han estat les mes llorejades en l’última prova de la challenger de València disputada diumenge passat al matí a Aiora sobre un circuit de 1.500 metres bastant exigent.
Carla Bañuls i Andrea Contero es van alçar amb la victòria en la categoria de principiants i promeses mentre que les també gandianes Alejandra Puente (imatge) i Aitana Calabuig van aconseguir la segona plaça en infantils i alevins respectivament. Pel que fa als xics, Alex Sánchez i Andreu Sansaloni van ser 4 i 8 en la categoria de promeses, Sergi Margarit cinqué en principiants, Ausiàs Puente i Marc Iborra 7 i 10 en alevins, i per últim Jairo Jaén va ser cinqué en alevins.
Sens dubte la batalla es va produir en la categoria infantil, on Alejandra Puente va perdre la victòria en l’sprint final davant la carletina Lluna Hervás després d’un final trepidant on la gandiana notà massa l’esforç realitzat el dia anterior en el campionat autonòmic de pista on va córrer en tres carreres i en una d’elles va ser tercera.
La próxima cita se celebrarà aquest dissabte al velòdrom Luis Puig de València on hi haurà una nodrida representació dels ciclistes de la comarca.

Articles relacionats