14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Cap de setmana de competicions amb participació del Club de Tenis Gandia

La vallera Carmen Lledo es va classificar per a les semifinals del segon torneig de la Champions Bowl en categoria cadet després de derrotar a la jugadora local Irene Artigas per un doble 6-0 en les pistes del club esportiu Saladar de Silla.

Lledo no va tindre cap problema per a desfer-se del seu rival i va aconseguir la seua segona victòria de manera aclaparadora en aquest torneig. Aquest dissabte es veurà en les semifinals davant Inés Homberg -segona favorita- que va derrotar a la també jugadora del Club de Tenis Gandia, Carmen Fernández per 6-4 i 6-2.

En l’Open de València de categoria absoluta, el pupil de Doro Martínez, Samuel Martínez va perdre davant el rus Andrei Chapalev enclavat entre els 500 millors tenistes del món per un doble 6-4.

Martínez va véncer els seus dos primers partits de manera còmoda però davant Chapalev les coses van canviar, encara que va ser un partit molt disputat, Chapalev va demostrar la seua posició al rànquing i va decantar el partit del seu costat.

Com a Higinio Sanchís del CT Gandia va perdre en primera ronda davant el segon cap de sèrie mentre que Paco Martí i Martín Ortiz no van superar la fase prèvia.

Articles relacionats