14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

El veïnat de Simat podrà practicar esport des de sa casa

La Regidoria d’Esports de Simat de la Valldigna, junt amb l’acadèmia Feel Dance, ha preparat una sèrie de classes virtuals durant dos setmanes amb l’objectiu que el veïnat del municipi puga continuar practicant esport des de sa casa.

Esport a casaLes activitats s’iniciaran el dimarts 2 de març i fins al divendres 12 de març i es realitzaran classes de zumbadancecardio fit, tonificació i cardio dance.

Les classes es compartiran al Youtube, Facebook i Whatsapp de l’Ajuntament els dies marcats, a partir de les 12 hores, perquè el veïnat puga realitzar-les al llarg del dia.

El regidor d’Esports, Joan Vicent Bañuls, ha assenyalat que “amb aquesta iniciativa pretenem que la ciutadania continue realitzant esport de manera segura des de casa, ja que les restriccions en l’àmbit esportiu encara no permeten realitzar moltes activitats”. A més, Bañuls ha explicat que “volem que aquestes activitats es traslladen de les pantalles a la presencialitat quan les circumstàncies sanitàries siguen favorables”.

Articles relacionats