14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

La Policia Local de Gandia sanciona 113 persones durant l’últim cap de setmana de control perimetral

– La Policia Local de Gandia sanciona 113 persones per incomplir el tancament perimetral durant l’últim cap de setmana del dispositiu

· Els agents locals també han sancionat 85 conductors/es que no disposaven de ITV, no tenien l’assegurança del vehicle en vigor o conduïen amb el permís caducat.

Després de cinc setmanes de controls policials per evitar l’entrada i eixida de Gandia els caps de setmana, Nacho Arnau, regidor delegat de Seguretat i Mobilitat, ha valorat aquest matí el funcionament d’aquest últim dispositiu posat en marxa des del passat divendres a les 15 hores, i que ha estat en funcionament fins a les 06.00 hores la jornada de hui, destinat a garantir el tancament perimetral que ha vingut imposat des del 29 de gener per la Normativa i que afectava ciutats de més de 50.000 habitants a la Comunitat Valenciana.

La vigència del dispositiu, que arriba al seu termini des que la Generalitat va decretar el tancament perimetral selectiu, ha comptat amb la presència i col·laboració tant de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil en els controls fixos i mòbils que es van instal·lar.

Així, la Policia Local va controlar un total de 6.790 vehicles dels quals van ser sancionats 113 per incomplir el tancament perimetral de Gandia. Per la seua part, la Policia Nacional ha registrat altres 363 sancions per aquest motiu.

Finalment, Arnau també ha destacat que el dispositiu ha comptat, com ve succeint des de la primera setmana, amb la col·laboració de Protecció Civil per tal d’assegurar l’aplicació de la normativa a la platja, mercats i parcs pel que fa a distanciament social i ús de mascareta.

Altres sancions

A banda de les actes registrades per incomplir el tancament perimetral, la Policia Local de Gandia també ha sancionat 85 persones per no disposar de ITV, mancar d’assegurança en vigor o circular amb el permís de conduir caducat.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats