25.7 C
Gandia
Diumenge, 2 octubre, 2022

Dos noves defuncions per la Covid19 a la Safor abans de començar la desescalada

Un avís important abans de començar la desescalada, la pandèmia continua matant, ahir es van notificar dos morts més que es van produir a l’Hospital Comarcal, la qual cosa fa que el total de defuncions siga de 183.

Aquesta situació, de fet més que coneguda per tots, és una crida a la responsabilitat ciutadana sobre el compliment de les mesures sanitàries establides, un missatge a la prudència i per evitar la relaxació, perquè del contrari la pandèmia tornara a escampar-se amb força.

Una actitud responsable amb l’augment progressiu de la vacunació i la previsió de què en el mes d’abril comence la vacunació massiva pot reduir el nombre de víctimes i afectats per la pandèmia i afavorir l’atenció mèdica del sistema sanitari.

Ahir es van notificar ell total de casos nous de la jornada del dissabte que van ser 7, de la jornada d’ahir diumenge no hi han dades.

La situació a l’Hospital de Gandia és de 18 persones ingressades per la Covid19, i d’elles 4 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva. Davant la baixada de la pressió hospitalària la direcció de l’hospital ha reestructurat les instal·lacions adaptades a la nova situació de més normalitat.

Articles relacionats