CAMPS DEMANA UN ACTE DE CONCILIACIÓ AMB OLTRA PREVI A UNA QUERELLA PER INJÚRIES

En l’escrit, l’expresident autonòmic denuncia una «campanya general de desprestigi» iniciada per Oltra, qui «recentment» en un programa de televisió «ha abocat una sèrie d’afirmacions» que «menyscaben l’honor i prestigi» de Camps.

Segons el text, en aquestes declaracions la vicepresident assenyala que Camps portava «vestits pagats amb diners bruts» que li «sentaven de por» però que «eixien de diners que saquejaven de totes les arques públiques». «Li sentaven realment bé, però el que hi havia darrere és una trama de corrupció de les més grans que ha viscut aquest país».

En aquest sentit, apunta a més que Oltra «no pot quedar exempta de responsabilitat per aquests fets ja que no pot provar el fet criminal que està imputant» a Camps, «en haver-se ja jutjat i dictat sentencia absolutòria, per la qual cosa la temeritat de la mateixa és evident, havent dut a terme a més aquestes acusacions amb publicitat davant els mitjans de comunicació».

Segons l’escrit, les declaracions d’Oltra «són mereixedores que el senyor Camps interpose la corresponent querella» contra Oltra, «per la comissió de sengles delictes d’injúries i calúmnies, de no retractar-se la mateixa per aquests comentaris de forma pública i en els mateixos mitjans de comunicació que s’han fet ressò d’ells, per a evitar que aquesta conducta quede impune».

José Luis Planes nou Secretari Local de Més – Compromís per Xeraco