Bonig es mostra optimista sobre el futur de l’agricultura en un acte a Xeraco

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, s’ha compromès davant un grup de llauradors de Xeraco a defensar els interessos del camp valencià en la futura Política Agrària Comuna (PAC) prevista per a 2020, i ha assegurat que no permetrà més discriminacions als llauradors valencians. Així s’ha pronunciat la líder del PPCV en un acte este dissabte a Xeraco, on va acudir després d’haver visitat les festes de Tavernes.

L’acte havia estat organitzat pel PP de Xeraco per a «posar en comú les propostes i demandes d’un sector molt important per al municipi, ja que l’agricultura encara té un pes molt important en l’economia de Xeraco», han apuntat fonts d’esta formació.
No obstant, el propi PP local admet que l’agricultura té cada vegada un futur més difícil. El portaveu municipal del PP, Avelino Mascarell, ha afirmat que és necessària la reactivació del Consell Agrari Local com el mecanisme més eficaç per a la gestió dels interessos dels agricultors.
Per a Avelino Mascarell, «el futur de l’agricultura és un assumpte de primer ordre, ja que cada vegada és més difícil fer rendibles les terres». Així mateix va posar a la disposició dels agricultors tots els recursos disponibles en el Grup Municipal Popular per a portar les demandes als plens de l’Ajuntament.
«Ni podem ni devem deixar morir l’agricultura, des del PP de Xeraco farem tot el possible per a evitar-ho. Cridarem a totes les portes que siguen necessàries per a assegurar un millor futur per a l’agricultura de Xeraco», va sentenciar Avelino Mascarell.
Entre les demandes que els agricultors xeraquers van traslladar a Bonig es troben la necessitat de realitzar reparacions de camins, millores a infraestructures, la neteja dels barrancs i una millor gestió de l’aigua a nivell nacional.
Els agricultors i Isabel Bonig han coincidit en què el futur de l’agricultura valenciana ha de passar d’una agricultura de minifundi a l’agrupació de diferents explotacions perquè la producció siga més rendible.

Et Pot Interessar