10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Bétera tancarà  l’atípica temporada ciclista d’escoles

 

– Aquest pròxim dissabte en la localitat valenciana de Bétera dona per conclosa la temporada ciclista sobre asfalt en la categoria d’escoles.

L’equip de l’italià Stefano Garzelli, guanyador del Giro d’Itàlia, serà l’encarregat d’organitzar la clausurar d’aquesta atípica temporada amb tan sols tres carreres de les 36 carreres que hi havia programades i que finalment s’han suspés per la situació  de la pandèmia del Covid 19.

Indubtablement hi haurà un control estricte abans de la carrera i durant la mateixa. Com la presa de temperatura a l’entrada, els pertinents gels i tot aquell que es trobe en el recinte haurà de portar màscara a més tots els participants hauran de portar una polsera identificativa, en cas de no portar-la no podran participar.

Cal destacar el gran esforç realitzat per María Benimeli, organitzadora de l’esdeveniment i directora de l’escola més nombrosa de la comunitat, que ha lluitat per fer realitat un comiat digne als infantils de segon any que acaben el període d’escoles després de quasi 10 anys en alguns casos, ja que l’edat va dels 5 als 14 anys.

En l’apartat estrictament esportiu els dos equips de La Safor portaran més ciclistes que en l’anterior carrera disputada a Llíria. En aquesta ocasió el Triasport Gandia comptarà amb 19 efectius i La Valldigna amb 9 ciclistes. Tots dos equips volen acabar l’any amb molts podis.

Articles relacionats