Benifairó frega la taxa zero d’atur gràcies a la indústria agroalimentària i les noves empreses

El municipi de Benifairó té una taxa d’adur pràcticament tècnica, de poc més del 6%, el que equivaldria a atur zero, gràcies a la potent indústria agroalimentària i l’aparició els darrers anys d’empreses d’altres sectors amb les quals el municipi diversifica el seu sector productiu i elimina riscos en el cas d’una crisi a l’agricultura.

Així ho han donat a conèixer fonts municipals després de fer un balanç de la situació financera municipal.  En este aspecte, l’ajuntament de Benifairó de la Valldigna ha tancat el 2017 amb un superàvit de 123.274€. Des del govern es remarca el treball de rigorositat i d’estabilitat econòmica desenvolupat des del govern com també del funcionariat local. La resta de paràmetres econòmics que marca la legislació també són positius.

Cal citar també la reducció del deute, que en tancar el 2014 se situava al 97% respecte al pressupost, i al 2017 ja es situa a només un 44%.

Des del govern benifaironer mostren la seua satisfacció per la bona marxa de l’economia de l’ajuntament, junt amb el baix indicador de l’atur, un 6’22%, i la potència industrial, cada vegada més diversificada i amb perspectives de creixement.

Et Pot Interessar