10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Bellreguard es bolca amb les activitats culturals

– La presentació del llibre ‘El regrés’ d’Antoni Garcia-Oliver, o l’exposició col·lectiva participativa ‘Enfilant Bellresguard’, precediran durant aquesta setmana a l’espectacle ‘El show del nou món’, amb la qual comença al poble la gira del projecte teatral europeu per territori valencià

 

Bellreguard gaudirà aquest proper dissabte, 17 d’octubre, del privilegi d’acollir l’estrena (20 hores, a la Casa de la Cultura) d’El show del nou món, l’espectacle amb el qual s’obri la gira Les Europes Menudes 2020 del projecte Escena Erasmus de la Universitat de València. Després d’estrenar-se a Bellreguard, la gira recorrerà altres 14 municipis del territori valencià per tal de complir amb l’objectiu d’aquest programa europeu: que el teatre arribe a tots els racons del continent.

Per a Bellreguard és “tot un honor haver estat triats com a punt de partida de la gira de l’Escena Erasmus al País Valencià, i és per això que des de l’Ajuntament hem volgut donar encara més ressò a l’esdeveniment programant una sèrie d’activitats complementàries” al llarg d’aquesta setmana, ha explicat el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner.
Per una banda, aquest dijous 15 d’octubre la Casa de Cultura acollirà, a les 20 hores, la presentació del llibre ‘El regrés’, d’Antoni Garcia-Oliver, amb la intervenció de l’autor, així com de Facund Puig, cap del gabinet del conseller d’Educació.

actes 2

Per altra banda, divendres 16 serà un dia intens en activitats. Primer, a partir de les 19 hores, el Clot de l’Era serà escenari de la inauguració de l’exposició al carrer Enfilant Bellreguard, resultat d’un projecte comunitari participatiu dut a terme per l’Espai Creatiu Comunitari i Teixint Vincles, amb el suport de la Regidoria de Cultura Democràtica de l’Ajuntament de Bellresguard i la col·laboració de veïns i veïnes del poble.esprés de la inauguració de la mostra col·lectiva tindrà lloc un seguit d’activitats, totes elles a la Casa de Cultura:

A les 19.15h, la presentació de l’Escola de Teatre de Bellreguard 2020-2021, amb espectacle sorpresa.
A les 19.45h, l’actuació de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard.
A les 20h, actuació del Grup de Danses La Forca.

La programació a la Casa de Cultura seguirà el mateix dissabte de l’estrena d’El show del nou món:
A les 11h, Espai d’Idees: el paper de la Cultura en la societat.

A les 12.30h, Passejada Musical. Descobrint el poble acompanyats de la Banda de Música de Bellreguard.
L’Ajuntament de Bellreguard anima a tota la ciutadania a participar activament dels diferents actes programats.

Articles relacionats