13.5 C
Gandia
Dimarts, 6 desembre, 2022

Atenció avís de frau d’estafa a les persones majors al voltant de la vacunació de la COVID-19

– La Guàrdia Civil ha informat de la possibilitat d’estafa al col·lectiu de gent gran aprofitant la vacunació 

En el marc de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, i en l’actual situació de pròxima vacunació de la població davant aquest virus, s’ha detectat un possible cas de frau d’estafa entorn de la vacuna avantdita.

Aquest frau consisteix en el fet que terceres persones s’estarien posant en contacte amb ciutadans per a oferir la possibilitat de vacunació en el seu domicili contra la COVID-19, circumstància no contemplada per les autoritats sanitàries, concorrent una aparença delictiva per a accedir al domicili de les persones en qüestió.

Les persones sobre les quals estaria recaient aquest frau es tractaria de persones de la tercera edat, principalment persones que resideixen soles. En relació amb l’anterior, i per part de la Guàrdia Civil es vol posar en coneixement als respectius Interlocutors Sanitaris i interlocutors Farmacèutics, aquesta nova modalitat delinqüencial, aquestes prevencions ja han sigut traslladades a l’Oficina de Relacions Informatives i Socials a fi que valore la
conveniència i oportunitat de la transmissió d’aquesta nova modalitat de frau als mitjans de comunicació i xarxes socials.

Articles relacionats