10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

El coronavirus ataca amb més força a l’espera de l’efecte celebracions de Nadal

– Sanitat confirma un brot d’àmbit educatiu amb 38 casos positius de coronavirus a Oliva

– Fins a 120 casos nous de coronavirus es detectaren en la jornada d’ahir a l’Àrea de Salut de Gandia, la qual cosa fa que la xifra total de positius des de l’inici de la pandèmia se situe en més de 4.400 casos

-La situació hospitalària és preocupant a 69 persones ingressades i d’elles 14 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva

– Sanitat registra 2.494 nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana en l’última jornada, que situen la xifra total de positius en 136.415 persones.

La lectura de les dades és molt fàcil, el coronavirus no dona treva, a major mobilitat, més reunions, més aglomeracions, més celebracions, més creixen el nombre de contagis i directament la pressió hospitalària. 

El més greu és que es produïsca el col·lapse de les Unitats de Vigilància Intensiva que té com a efecte una pitjor atenció dels casos més greus i la qual cosa porta implícit l’augment de les defuncions.

I les vacunes són la solució, però la solució arribarà després de 8 mesos que és el temps que s’estima perquè més del 70% del ramat estarà immunitzat per la vacuna. Mentrestant no es poden abaixar els braços i les mesures restrictives hauran d’incrementar-se per evitar el creixement dels contagis. 

Per això la crida constant a respectar les mesures sanitàries, evitar contactes, evitar mobilitat i respectar les distàncies de seguretat.

Articles relacionats