ANDRÉS PERELLÓ

G. CABANILLES   

L’exdiputat del PSPV Andrés Perelló ha demostrat amb el seu fugaç retorn a les Corts per declarar a la comissió d’investigació de l’accident del metro, que la purga que ha aplicat el lermisme només ha tingut el control del PSPV, deixant fora de tot càrrec de representació a persones com el propi Perelló, ha estat una de les més lamentables demostracions de sectarisme que ha fet mai l’aparell lermista. 

En la seua compareixença Perelló ha intentat ser sincer, i ha explicat, com ell mateix ha declarat, «algunes coses que tenia encriptades en la meua memòria des de fa 10 anys. Confesse que sempre vaig creure que un moment així arribaria. La política entesa com a superba, la legitimitat entesa com a raó absoluta, i la disciplina de partit aplicada per sobre de la consciència i la dignitat humana han de quedar fora de la política. La salutació i l’abraçada dels familiars, encara en moments com a est mereixia expressar alegria pel triomf de la raó. No hi ha res com donar una batalla convençut des dels principis».

Missatges clars i directes, i al darrere les esperances de les víctimes de l’accident i els seus familiars, després de que el PP s’haja negat a investigar perquè no isquen a la llum les responsabilitats polítiques de la mala gestió pública de FGV, que és la que va permetre l’accident, i les responsabilitats polítiques quant a la gestió posterior del Govern valencià que l’única cosa que ha fet durant aquests nou anys és intentar silenciar l’accident i intentar obstaculitzar la investigació.

Ara només resta que tot allò que es va ocultar isca a la llum i que els principals responsables, inclòs Fracisco Camps, passen per la comissió. 

 

El bescantat deute públic. Sí o no?