22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Ajuntament i Comerciants de Tavernes de la Valldigna impulsen de nou els xecs consum ‘Junts, guanyem tots’

 

  • Els veïns i veïnes empadronats en Tavernes i majors de 18 anys poden beneficiar-se de la campanya aportant 25 euros i rebent dos xecs per valor de 50 euros
  • Els 2.000 xecs es podran adquirir presencialment els dies 12, 13 i 14 de juny en el local d’ACUDE en la plaça Major (en horari de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores)
  • Els comerços interessats en adherir-se a la campanya hauran d’inscriure’s abans de les 23.59 hores del dissabte 10 de juny
  • La campanya donarà inici el 12 de juny i els xecs es podran gastar fins al 28 de juliol

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i l’Associació de Comerciants de Tavernes engeguen la campanya ‘Junts, guanyem tots’, amb la qual es posaran en circulació 2.000 xecs per valor de 25 euros que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a esta iniciativa que busca fomentar i dinamitzar el comerç local.

Així, els veïns i veïnes empadronats en Tavernes i majors de 18 anys pagaran 25 euros i rebran dos xecs per valor de 50 euros. En total, es posaran en circulació 50.000 euros entre els establiments de Tavernes gràcies a l’aportació que ha fet l’Ajuntament (50%) i la que farà la ciutadania al comprar els xecs (50%).

El consistori ha destinat 30.000 euros per a engegar esta campanya mitjançant el conveni extraordinari signat amb l’Associació de Comerciants, dels quals, 25.000 euros són per a cobrir la meitat del valor dels xecs i la resta per a pagar costos de gestió i promoció.

Primerament, els comerços interessats en participar i que complisquen els requisits establerts a les bases reguladores de la campanya, hauran d’emplenar el següent formulari d’inscripció (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRW3pOT60DgFFm4N3u0OGr17VrW7kh2LNU_p6xstfoGFs1aQ/viewform) abans de les 23.59 hores del dissabte 10 de juny de 2023.

La ciutadania podrà adquirir tant els xecs de productes com d’alimentació de forma presencial els dies 12, 13 i 14 de juny en el local d’ACUDE situat en la plaça Major de Tavernes (en horari de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores). Caldrà presentar el DNI ja que cada xec estarà personalitzat i, a fi d’arribar al major nombre de beneficiaris possible, s’estableix un límit màxim de dos xecs per persona, és a dir, un màxim de 50 euros en xecs (un cost de 25 euros).

Així, la campanya donarà inici el mateix dilluns 12 de juny i els xecs es podran usar fins al divendres 28 de juliol. Els comerços adherits a la campanya oferiran la possibilitat de combinar els xecs amb altres mitjans de pagament (targeta o metàl·lic) per a completar el preu del producte i no es podran utilitzar els xecs de la campanya ‘Junts, guanyem tots’ en compres inferiors a 25 euros.

Com l’any passat, en la campanya també es poden adherir els comerços del Mercat Municipal, els xicotets establiments i tendes d’alimentació. Així, la quantitat final de xecs d’alimentació posats a la venda es determinarà segons la quantitat de comerços d’alimentació que hi participen. Els comerços del sector serveis (farmàcies, perruqueries, clíniques estètiques, etc) hauran de comptar amb l’epígraf IAE de venda de productes per a poder participar en la campanya.

Per últim, al moment de la compra en els comerços adherits a la campanya, els clients podran fer ús d’un o dos dels seus xecs i també els podran combinar amb els xecs d’un altre client per a realitzar compres de major valor. Per a això, serà necessari presentar el DNI original dels propietaris dels xecs que participen en la compra.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, han ressaltat que “tant l’Ajuntament com l’Associació de Comerciants estem molt satisfets de l’èxit d’esta campanya els passats anys perquè és molt beneficiosa per als comerços vallers, amb un flux de vendes superior als 80.000 euros en un període curt de temps i, alhora, la població també es beneficia al comprar més barat”.

Articles relacionats