19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Adeu a l’equip ciclista de categoria cadet de Tavernes, un colp fort pel ciclisme de la Safor

– Tavernes ja no tindrà equip ciclista de cadets per a la pròxima temporada després de l’acord arribat ahir dimarts amb la fundació Benicadell i el Club Ciclista Castalla.

L’empresa Retirem Amiant al costat dels set ciclistes que encara conserva s’ha emportat l’equip a terres alacantines després de la baixa dels seus dos màxims corredors a la Penya Ciclista Pinedo.

El patrocinador majoritari de l’equip ha volgut unir-se a la Fundació Benicadell que disposa d’una gran estructura, ja que és un dels equips més potents d’Espanya en categoria Sub 23 i Elit amb 20 anys d’experiència.

A Castalla l’equip Retirem Amiant comptarà amb nous corredors units als saforencs com Fernando AndrésIker Estrugo, Joan Corbi, Javier Sánchez, Hugo Company, Mario de Mingo i Xavi Gumbau a més de Gonzalo Reche i el veneçolà Màxim Ambrosio.

S’espera comptar amb 15 corredors que possiblement seran els que siguen tallats d’un gran equip alacantí en els pròxims dies.

La direcció tècnica correspondrà a Lluís Bonell i Jaume Mora a més disposaran de dos vehicles i una furgoneta i lluiran les peces de la prestigiosa signatura italiana Ale que té la seua seu central a Espanya en Xeraco.

Sens dubte és una pena que l’únic equip de la comarca haja d’anar-se fora d’ací pel poc suport que ha tingut de les institucions. Ara només queden les dos escoles de ciclisme fins als 14 anys i després els que vulguen continuar hauran de cercar equips fora de la comarca, una llàstima per l’esport de la bicicleta a la Safor.

Articles relacionats