24.3 C
Gandia
Dissabte, 13 abril, 2024

Ximo Más, en el lloc tres de la candidatura del Partit Popular de Gandia

– Moragues ha presentat al que fora mèdic de Reial Madrid, València o Llevant entre altres, com a integrant de la seua llista electoral

El metge Ximo Más ocuparà el número tres de la candidatura del Partit Popular, ha sigut presentat per Juan Carlos Moragues en la seu de Foment de Gandia.

La trajectòria professional de Ximo Más li situa com una referència en la medina esportiva de la Comunitat Valenciana i Espanya.

Moragues ha destacat l’àmplia experiència professional de Ximo Más en la medicina i l’esport, “una trajectòria en la qual ha demostrat ser capaç de donar un gran rendiment en entorns de màxima exigència, com són entitats esportives de la Lliga, com Reial Madrid, València o Llevant”. El candidat a l’alcaldia del Partit Popular ha volgut oferir el seu reconeixement a Més “el pas al capdavant que dones, deixant a un costat una trajectòria professional d’èxit per a treballar per a millorar la teua ciutat”, destacant que “vens a la política per amor a Gandia, no per necessitat”.

Ximo Más se suma al projecte del Partit Popular per a guanyar les eleccions municipals “perquè Gandia necessita un revulsiu que li desperte” per al que “Moragues i el Partit Popular és el projecte que la nostra ciutat necessita. Vull una ciutat que oferisca oportunitats i que tinga un millor futur del qual els socialistes estan oferint després de 36 anys de govern sense solucions”.

El candidat del Partit Popular ha destacat “el que vull en el meu projecte són persones que sumen, i en aquesta línia estic treballant, no sols per a la llista electoral sinó per a tot l’equip de treball que conformem el Partit Popular, un grup de persones que anem units per a aconseguir un objectiu comú, guanyar les eleccions del pròxim 28 de maig i que Gandia tinga el govern ambiciós que mereix i necessita perquè la nostra ciutat torne a brillar”.

Articles relacionats