12.4 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

L’Alqueria de la Comtessa té preparades activitats per a celebrar el Dia de la Dona i les Falles

L’Alqueria de la Comtessa continua amb els actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Aquest dissabte dia 11 de març, a les 19:00 h a la Casa de la Cultura, tindrà lloc el monòleg “Ser Dona”, d’Ana Guardiola, a càrrec de la companyia Xana Teatre. Aquest esdeveniment està organitzat per l’Associació de Dones de l’Alqueria de la Comtessa i es farà un donatiu de 2 € per assistent. A més, el diumenge dia 12 es farà la volta a peu per la igualtat, on participen més d’un centenar de persones entre dones, homes, xiquets i xiquetes. Després del recorregut de 4 km caminant, els participants compartiran un esmorzar organitzat per l’ajuntament.

D’altra banda, l’Alqueria de la Comtessa també celebrarà les falles la setmana vinent. Així s’han programat diverses activitats lúdiques per tal de fer festa al poble. El dia 17 començarà la plantà de la falla a la Plaça Major i des de l’ajuntament s’ha preparat una escoleta fallera, ja que els xiquets i xiquetes del CEIP Sant Pere Apòstol no tenen classe aquest divendres, ja que és no lectiu dins del calendari escolar. Per tal de conciliar i facilitar a tots els pares i mares que sí que treballen el divendres 17, l’ajuntament farà una escoleta de 9 a 14:00 h per a tots els alumnes, de forma gratuïta, on faran activitats com manualitats, balls, jocs… amb l’empresa Educarte.

El diumenge dia 19, dia de Sant Josep, es faran paelles populars al parc dels Sants de la Pedra. Aquestes paelles les organitza l’Associació de Festes de l’Alqueria i col·labora l’Ajuntament. Les persones interessades a assistir han de passar per l’ajuntament en horari d’atenció per apuntar-se. Tenen un preu de 2,50 € per comensal i és recomanable fer grups de paella per tal d’organitzar-se. La festa estarà amenitzada amb música tot el dia. Després, al voltant de les 21:00 h tindrà lloc la cremà de la falla a la Plaça Major.

Articles relacionats